Топ 10 на най-идиотските продукти за бебета (или свързани с бебетата)

by & filed under Бебе.

[qr-code align=”left”] Продуктите за бебета, деца и родители са една огромна пазарна ниша, която освен, че е много благодатна, ражда и много, ама много глупави идеи. Ето някои от тях, но да знаете, че има още поне 3 пъти по толкова. 😆

1. Бебетата са ужасно сладки! Нямаше ли да е по-добре, обаче, ако не бяха толкова “плешиви”? И така, първото място в нашата класация се пада на бебешките перуки ! Да, не сте прочели грешно, точно за перуки става въпрос. Можете вече да си отдъхнете, че никой вече няма да сбърка полът на бебето ви.

2. Добре, мисля, че не само на мен се е случвало. Признайте си! В магазин сте. Бързате за тоалетната, но носите и бебето си в ръце. Оглеждате се и няма чисто място, където да оставите мъника, докато “си свършите работата”. Решението е просто: закачалка за бебета .

3. Често ли се случва бебето ви да има зачервено дупе? Мажете с крем, но не минава от първия път? Сладурчето плаче, а вие се чувствате виновни? Недейте! Просто по-често оставяйте кожата на бебето да “диша” и няма да имате проблеми. Още по-добре е да имате един вентилатор за бебешко дупе, в случай, че искате “дишането” да е по-качествено. 😆

4. Пожертвали сте много в името на бебето си – чист дом, мързеливи уикенди, плоския си корем, спокойните нощи… Но трябва ли да жертвате и добрия си стил в името на бебето? Мъниците може и да си падат по странния десен на тези ризи , но той определено ще накара очите на другите родители да кървят.

5. Като си помисля само колко ми беше криво, че не мога да кърмя бебето си. И за какво? Та те хората са си го измислили – симулатор на кърмене !

6. Верно, че много родители третират детето си като домашния любимец на семейството, но това вече е върхът! Каишка за бебета/деца .

7. Преди да започнете да се смеете, ви заявявам, че ми се ще да имам едно такова вкъщи. Помислете само, хем детето ще си играе, хем ще си чисти боклучките. Проблемът е, че повечето деца, които познавам се страхуват от прахосмукачките.

8. Вашето дете още ли не ви е питало как бебетата влизат в корема на майките? Мислите си, че ще ви е трудно да му обясните? А я си помислете, как ще му обясните, как бебетата излизат от корема! Спокойно, като гледам и това са го измислили вече. Справка тук и тук .

9. Ако искате бебето ви да спинка сладко в картонено креватче, а нямате излишни $ 250 +, мога да ви услужа с кашона от телевизора. 🙂

10. Е, тук вече останах безмълвна. Ще оставя коментара изцяло на вас. 😯

Не се коментира повече.